Theater aan Huis: Robert Long de musical

0

Bekijk in Stage Memories deze week de musical Robert Long. De musical van Stage Entertainment is tot en met 25 mei te bewonderen via de website van de theaterproducent.

Nu het fysieke bezoek van een musicalvoorstellingen er voorlopig nog niet in lijkt te zitten, moeten we het doen met online streamingsdiensten. Gelukkig voor de theaterliefhebber zijn artiesten en producenten vrijgevig en zetten ze met regelmaat de mooiste voorstellingen online. Stage Entertainment pakt deze week uit met musical Robert Long.

Musical Robert Long

Robert Long vertelt het verhaal over de spraakmakende samenwerking tussen zanger Robert Long en acteur Leen Jongewaard. Begin jaren tachtig bestormt het duo de Nederlandse theaters met drie brutale, grensverleggende voorstellingen. Heilige huisjes worden omvergeworpen en gif wordt gespuid: niets of niemand is veilig voor Long en Jongewaard. Als ze hun derde show willen voorbereiden komen ze erachter dat ze het meeste al met de grond gelijk hebben gemaakt. Een artistieke impasse ligt op de loer..

Long en Jongewaard besluit ter inspiratie voor de voorstelling in hun gezamenlijke verleden te duiken. Tijdens hun zoektocht komen ze tot ontluisterende ontdekkingen die hun partnerschap, vriendschap en succes in een ander daglicht zetten.

Musical Robert Long is tot en met 25 mei te zien op de website van Stage Entertainment. Ga jij kijken?

Foto: © Govert de Roos

Share.